H1 Webdevelopment

H1 Webdevelopment

Over ons

B2B & B2C webshops, PIM systemen en Webmarketing

Wij zijn apetrots. Al meer dan 16 jaar helpen wij superambitieuze klanten om héél véél online succes te behalen. We ontwerpen, bouwen en optimaliseren hun B2C webshops en b2b bestelsystemen.
Daarnaast implementeren we ook hele handige Pim systemen.

Verder maken we webshops succesvol, omdat we onze klanten helpen met gerichte advertenties en strategische SEO campagnes. We zorgen ook dat onze klanten meer omzet genereren door handige marketing automation en persoonlijke e-mailcampagnes.

Waarom doen we dat? Omdat we daar blij van worden. Sterker nog: we worden vooral blij als jouw klant blij is, want dat maakt jou ook blij!

Het e-commerce vak hebben we geleerd door zelf succesvolle e-commerce en marktplaats nichespelers op te zetten. We zetten die kennis nu in voor onze klanten.

We werken voor enorme corporates, voor leuke KMO-bedrijven en razend innovatieve startups. Zolang we maar het idee hebben dat we kunnen bijdragen aan het succes van onze klant. We willen je graag online marktleider maken in jouw segment en dat kan alleen maar als we een hele goede samenwerking hebben en werken met een heel gedreven team.

Nieuws

Vacatures

Sales Consultant

Als Sales Consultant binnen e-commerce gaat het niet om het verkopen van producten, maar om het bieden van waarde. Dit betekent het begrijpen van de behoeften van de klant, het aanbieden van oplossingen en het bieden van een unieke en gepersonaliseerde ervaring.

Vacatureadvertenties bekijken »

PIM Implementatie Consultant

Ben jij graag verantwoordelijk voor het verbeteren én stroomlijnen van de productinformatie bij onze klanten en implementeer je deze met gemak in het PIM systeem. Beschik jij tevens over voldoende kennis van productinformatie management en de verschillen tussen de meest voorkomende PIM-systemen en kun jij onze klanten en prospects adviseren bij hun PIM-platform keuze en traject?

Vacatureadvertenties bekijken »

Tech Lead PHP/Symfony/Shopware

Ben jij als Tech Lead op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je een Sr. Backend developer met Tech Lead ambities? En wil je werken met technieken zoals PHP, OOP, Symfony en heb je daarnaast evt. ook kennis en ervaring met het e-commerce systeem Shopware? Dan is H1 Webdevelopment zeker wat voor jou!

Vacatureadvertenties bekijken »

E-com Project manager

Ben jij super geïnteresseerd in e-commerce en vind je het cool om samen met klanten hun webshop nog succesvoller te maken? Spar je graag met klanten en je development team? Word je gelukkig als je een manier gevonden hebt om de omzet verder te boosten of de conversie te verbeteren?

Zie jij jezelf van kop tot staart een ontwikkelproject leiden? Werk je graag vanuit Rotterdam? Wacht dan niet, wij zoeken jou!

Ben je een recruiter en heb je hele leuke e-commerce succes managers voor ons in je portefeuille? Kssssst! Wegwezen! We’ve got this covered!

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht