Succes story

Efficiënte, proactieve beveiliging bij VAB

Niemand zegt het mooier dan een tevreden klant. Pieter Verheyden, Senior Systems Engineer bij VAB, doet zijn verhaal over de samenwerking die hij aanging met Secutec.

 

Bij VAB is Pieter onder meer verantwoordelijk voor de veiligheid van alle netwerken, toestellen en AGER-omgevingen van de honderden eindgebruikers in de VAB-teams.

 

 

VAB is de grootste pechverhelper in België en staat weggebruikers bij voor autopech, ongevallen en diefstal. Daarnaast beschikt het over een groot netwerk aan rijscholen, bandencentrales, een fleet services-departement en nog veel meer. Het resulteert in een bedrijfsomgeving met ruim 1500 medewerkers in bijna 100 locaties.

“Onze pechverhelpingsdiensten werken 24/7, verspreid over onze verschillende kantoren en mobiele diensten. Iedereen is continu geconnecteerd om up-to-date informatie te kunnen krijgen over cases, wagens enzovoort. Onze diensten werken gedecentraliseerd, wat zorgt voor extra uitdagingen op vlak van cybersecurity.”

Wat Pieter meteen opviel toen hij Secutec SecureDNS in gebruik nam, was de snelheid waarmee de oplossing werd geïmplementeerd. “Dat duurde bij wijze van spreken maar een minuutje,” vertelt hij.

Benieuwd naar de volledige getuigenis?

Wil jij ook digitaal innoveren?

CALL FOR SUCCESS STORIES

Sta jij binnenkort op het podium van Digitalize Flanders?

Ben of ken jij en bedrijf dat concrete stappen heeft gezet in de digitalisering van bedrijfsprocessen?​