Success story

“Hoe Wouters gebruik maakt van Movetex Planning Software om planningstijd drastisch te verminderen”

Planning software zorgt voor snelle groei bij De Lift

Alles valt of staat met een goede planning! En dat mag je bij De Lift behoorlijk letterlijk zien… Het bedrijf specialiseert zich in het onderhouden, herstellen en moderniseren van liften en kende de voorbije jaren een enorme groei.

 

Samen met Movetex , exposant op Digitalize Flanders 2023, ontwikkelden ze software om hun planningsprocessen te optimaliseren. Op deze manier kon De Lift hun klantentevredenheid een enorme boost geven! 

“Het Movetex team stelt de software in op maat. Ze passen parameters en het optimalisatie-algoritme aan volgens onze planningsnoden. Dat gaf voor ons de doorslag.”

Bakkerijgrondstoffen, frituuroliën en vetten voor de voedingsindustrie

Wouters, onderdeel van de LIPA Family, produceert bakkerijgrondstoffen, oliën en vetten. Als B2B-bedrijf richten ze zich tot bedrijven in binnen- en buitenland. Met een eigen vloot leveren ze hun kwalitatieve producten aan een duizendtal klanten in de bakkerijsector, horeca en de voedingsindustrie. Bij Wouters gaan ze prat op een uitstekende klantenservice en hechten ze dus ook een groot belang aan flexibele en stipte leveringen.

Benieuwd naar de volledige getuigenis?

Wil jij ook digitaal innoveren?

CALL FOR SUCCESS STORIES

Sta jij binnenkort op het podium van Digitalize Flanders?

Ben of ken jij en bedrijf dat concrete stappen heeft gezet in de digitalisering van bedrijfsprocessen?​