Succes story

“Nieuwe generatie ERP versterkt positie groothandel”

Districos zet groei voort dankzij gestroomlijnde en geautomatiseerde backoffice processen.

Sinds haar oprichting in 1997 heeft Districos, de Belgische groothandel voor professionele schoonheidsspecialisten, een constante groei doorgemaakt. In 2009 werd een nieuwe locatie in gebruik genomen waar ze vandaag operationeel zijn met een showroom, winkel en opleidingsfaciliteiten.

 

Ze hechten enorm veel belang aan een uitstekende service, zowel voor, tijdens als na de aankoop. Door hun succesvolle groei was de vraag naar een gestroomlijnde en geautomatiseerde backoffice en administratieve en financiële processen sterk toegenomen.  

“Medewerkers kunnen nu efficiënter werken en hun foutenmarge wordt tot een minimum gereduceerd, waardoor ze breder inzetbaar zijn.”

Optimalisatie van het order pickingproces en verhoging van de productiviteit door innovatieve technologie.

Door de succesvolle groei van Districos was de vraag naar een gestroomlijnde en geautomatiseerde backoffice en administratieve/financiële processen sterk toegenomen. Met de implementatie van Priority’s innovatieve technologie werken de medewerkers sneller en nauwkeuriger. Dankzij de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van hardware kon Districos ook het orderpickingproces optimaliseren, waardoor de productiviteit in het magazijn aanzienlijk toenam.

Benieuwd naar de volledige getuigenis?

Wil jij ook digitaal innoveren?

CALL FOR SUCCESS STORIES

Sta jij binnenkort op het podium van Digitalize Flanders?

Ben of ken jij en bedrijf dat concrete stappen heeft gezet in de digitalisering van bedrijfsprocessen?​