UNIZO x Bouwunie
UNIZO x Bouwunie

UNIZO x Bouwunie

Over ons

– UNIZO –

UNIZO IS DÉ BELANGENORGANISATIE VOOR ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS IN BELGIË.

Wat kan UNIZO voor jou betekenen?

Versterkt ondernemers
Met een uitgebreid aanbod aan infosessies, opleidingen en events, versterkt UNIZO jouw onderneming. De UNIZO-experten en onze gratis ondernemerslijn leveren persoonlijk advies.

Verbindt ondernemers
UNIZO is een sterk netwerk van lokale ledenverenigingen, provinciale en nationale vertegenwoordiging en meer dan 110.000 leden met een hart voor ondernemers en ondernemerschap.

Verdedigt ondernemers
Met cijfers, kennis en statistieken onderbouwt UNIZO de standpunten waarmee het de belangen van ondernemend Vlaanderen en Brussel verdedigt op alle niveaus.

__________________________

– Bouwunie –

Bouwunie is er voor alle kmo-bedrijven en zelfstandige ondernemers uit de bouwsector. We behartigen samen met Unizo jouw belangen bij de overheid, in de media, de publieke opinie en in het overleg met de andere sociale partners. Of je nu als zelfstandige werkt of tientallen mensen tewerk stelt. We zijn er voor jou en jouw bedrijf. Bouwunie is een heel toegankelijke en open organisatie waar je altijd terecht kan voor advies en informatie, opleiding en netwerking.

Als lid van Bouwunie ben je een goed geïnformeerde bouwondernemer. En je hebt toegang tot een stevig dienstenpakket. Ontdek alle ondersteuning en voordelen op www.bouwunie.be.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht