Industriepartnerschap
Industriepartnerschap

Industriepartnerschap

Over ons

Een goede dienst of product is er eentje “that customers LOVE and buyers TRUST”. Maar niet enkel je klanten en prospecten moeten je bedrijf en product vertrouwen. Ook andere stakeholders zoals partners, investeerders en zelfs de overheid hechten in hun diverse beslissingen steeds meer belang aan dit element van vertrouwen. Om vertrouwen te krijgen en te behouden is cybersecurity van essentieel belang. Op onze stand wordt het belang van cybersecurity toegelicht, en leggen we uit waar je hulp en ondersteuning kan krijgen. Ook zullen we in een interactieve demonstratie tonen hoe eenvoudig het is om als bedrijf gehackt te worden. Kom zeker langs op de hacking demo en maak kans op het interessante boek ‘De Cyber Arena’ van Vincent Naessens, docent softwaresystemen en cyberbeveiliging aan de KU Leuven.

Het Industriepartnerschap bundelt de expertise van 17 Vlaamse innovatiepartners onder leiding van Sirris en Agoria. Met de steun van Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) bieden ze een geïntegreerde dienstverlening aan om de groei en innovatie van de Vlaamse industrie te stimuleren. Dankzij deze samenwerking kunt u als Vlaams bedrijf beroep doen op een schat aan professionele kennis en jarenlange ervaring om uw technologische innovatie op te drijven in digitalisering, duurzaamheid en industrie 4.0.

Nieuws

Cyberstart.be geeft boost aan cyberveiligheid

Cyberstart.be geeft boost aan cyberveiligheid

Driekwart van de Vlaamse ondernemingen meent dat ze goed beschermd zijn tegen cyberaanvallen, maar slechte een klein aantal beschikt kan adequaat op een cyberincident reageren. Dat blijkt uit de resultaten van de tweede Cybersecurity-barometer.

Lees meer »

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht