Wat is een mobiel ERP?
Priority

Wat is een mobiel ERP?

Meer dan ooit tevoren, zien meer en meer bedrijven de behoefte aan ERP-systeem toegang en functionaliteit vanaf een mobiel apparat. Mobiele ERP-applicaties zijn de motor achter innovatie en zijn op weg een essentieel onderdeel te worden van elk bedrijf.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Mobiel ERP biedt bedrijven talloze voordelen. Om te beginnen, dankzij mobiele ERP-apps kunnen bedrijven profiteren van een betere kwaliteit van dienstverlening, een hogere productiviteit en nauwere relaties met klanten. Alle informatie die managers nodig hebben om sneller, beter geïnformeerde zakelijke beslissingen te nemen is letterlijk binnen handbereik. Lees hier de belangrijkste voordelen.

Desktop wordt mobiel:
ERP-tools zijn complex, maar mobiele ERP brengt functionaliteit op systeemniveau naar mobiele apparaten en tablets, waardoor de kracht van uw ERP-systeem letterlijk in uw handen ligt. Moderne ERP-systemen met mobiele tools maken het mogelijk om volledige systeemfunctionaliteit gemakkelijk toegankelijk te maken vanaf een mobiel apparaat.

Telewerken:
Mobiel ERP is snel uitgegroeid tot een noodzakelijke tool voor werknemers die telewerken. Daarnaast is het ook een efficiënt hulpmiddel voor buitendiensttechnici en verkoopteams die on-the-go toegang hebben tot klant- en productinformatie, en nog veel meer. Dit betekent real-time toegang tot relevante data en documentatie.

Data achter het kleine scherm:
Tegenwoordig zijn zelfs de meest eenvoudige mobiele apparaten uitgerust met geavanceerde camera’s en GPS-technologie. Dankzij de geavanceerde functionaliteit van mobiele apparaten kan een mobiele ERP-app foto’s ontvangen en nemen, locaties detecteren en zelfs video’s opnemen. Bedrijfsgegevens kunnen dus worden verrijkt met verschillende opties die niet mogelijk zijn vanuit een on-premise ERP-systeem.

Real-time synchronisatie:
Mobiele ERP-apps worden automatisch gesynchroniseerd met het systeem en wijzigingen die in de mobiele app worden aangebracht, worden onmiddellijk in real-time bijgewerkt. Hierdoor worden alle gegevens gesynchroniseerd, ongeacht waar medewerkers zich bevinden, waardoor het niet meer nodig is om gegevens in te voeren in het ERP-systeem op kantoor. Op deze manier wordt uw centrale database bijgewerkt met de meest recente informatie.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht