Generix Group voor het vierde opeenvolgende jaar opgenomen in het Gartner® Magic QuadrantTM 2022 voor Warehouse Management Systems (WMS)
Generix Group Benelux

Generix Group voor het vierde opeenvolgende jaar opgenomen in het Gartner® Magic QuadrantTM 2022 voor Warehouse Management Systems (WMS)

De twee WMS’en van Generix Group worden erkend in het Gartner rapport. Zij beantwoorden aan alle behoeften op het gebied van warehouse management van 3PL’s, retailers en fabrikanten.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De wereld van de Supply Chain is de laatste tijd geconfronteerd met nieuwe uitdagingen die de bedrijven ertoe hebben aangezet zichzelf uit te dagen en opnieuw uit te vinden om op hun markten concurrerend te blijven.
De WMS-oplossingen van Generix zijn sleutelelementen van het Generix Supply Chain Hub platform. Zij dragen bij tot de operationele uitmuntendheid van haar klanten en helpen hen de uitdagingen van vandaag aan te gaan door hen de zichtbaarheid en interoperabiliteit te bieden die essentieel zijn voor de prestaties van hun logistieke operaties.
De SOLOCHAIN WMS oplossing is dankzij de mobiele workflow, het in kaart brengen van het magazijn en het opstellen van dashboards in hoge mate aanpasbaar aan de behoeften van de klant. Het biedt ook een echt geïntegreerd projectbeheer en een documentatietool. Het SOLOCHAIN WMS omvat ook een MES module (Manufacturing Execution System) die de fabrikanten in staat stelt om op een grensverleggende manier de bevoorrading van hun fabrieken en/of magazijnen te beheren en een perfecte traceerbaarheid te garanderen.
De Generix WMS oplossing biedt standaard een brede waaier van functies, gebaseerd op een zeer volledige historiek van projecten die in tal van sectoren en regio’s werden uitgevoerd.
De krachtige functionaliteiten van de kernoplossing worden aangevuld met uitgebreide mogelijkheden met een hoge toegevoegde waarde voor bedrijven die een gecontroleerde en geoptimaliseerde end-to-end Supply Chain willen implementeren: TMS – Transport Management System, OMS – Order Management System, YMS – Yard Management System, Collaboration and Visibility platform, Analytics, en binnenkort ook RMS – Resource Management System. Dit platformmodel verbetert de time-to-market en de economische prestaties van de oplossingen, zodat de klanten van Generix Group dure en tijdrovende ontwikkelingen kunnen ontwijken.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht