De voordelen van Cloud ERP
Priority

De voordelen van Cloud ERP

Steeds meer bedrijven richten hun aandacht op cloud ERP om de bedrijfscontinuïteit te handhaven, de digitale transformatie bij te houden en de concurrentie voor te blijven. Cloud ERP biedt bedrijven een breed scala aan voordelen met toegevoegde waarde.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier zijn de top vijf voordelen van Cloud ERP:

Verbeterde prestaties: On-premise ERP moet kunnen rekenen op ‘grote’ computerkracht, inclusief uitgebreide hardware, servers en kostbare IT-middelen om de last te dragen. Cloud ERP heeft alleen een betrouwbare internetverbinding nodig, en het is uw provider die de rest regelt. Als gevolg hiervan zal uw cloud ERP sneller en beter presteren, met weinig of geen downtime.

Lagere operationele kosten: Een on-premise ERP-oplossing heeft hardware nodig en een IT-team om het te onderhouden. Vervolgens moet u het systeem, licenties en updates aanschaffen. Met cloud ERP is de prijs gebaseerd op een vast bedrag, waardoor uw implementatiekosten en totale uitgaven dalen, vooral omdat uw provider uw onderhoud kan beheren.

Gemakkelijker toegang tot gegevens: Met cloud ERP hebt u overal waar een internetverbinding is toegang tot uw informatie. Hierdoor kunnen uw medewerkers ook buiten kantoor, op klantlocaties en onderweg werken, met snelle, eenvoudige en real-time toegang tot gegevens.

Verbeterde beveiliging: U wilt uw gegevens veilig houden, zowel binnen als buiten uw organisatie. Cloud ERP zorgt ervoor dat uw bedrijfsgegevens veilig van uw systemen naar de hostservers worden verplaatst. Daarnaast biedt cloud ERP strikte toegang op gebruikersniveau om interne gegevens te beschermen.

Innovatie: Cloud ERP stimuleert innovatie. Met cloud ERP krijgt u real-time inzicht in uw bedrijf, waarbij de gegevens van uw organisatie, inclusief de nieuwste softwareversies en updates, in real-time worden bijgewerkt in de cloud. U kunt dieper inzoomen door gebruik te maken van rapportage-apps en analyses, workflows en processen in uw organisatie bewaken en snel reageren op veranderingen in uw supply chain.

Cloud ERP verhoogt de efficiëntie en productiviteit, en verlaagt de kosten. Dus, als uw organisatie nadenkt over het implementeren van een ERP-systeem, of over het upgraden van uw huidige ERP, dan is cloud ERP is een goede optie.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht