Contribute helpt het bureau voor normalisatie met Oracle Cloud en APEX low-code razendsnel aan een soepel proces voor subsidieaanvragen
Contribute

Contribute helpt het bureau voor normalisatie met Oracle Cloud en APEX low-code razendsnel aan een soepel proces voor subsidieaanvragen

Lees hoe Contribute het NBN hielp om in recordtijd een soepel subsidieaanvraagproces te realiseren met Oracle Cloud en APEX low-code.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Het Bureau voor Normalisatie (NBN), verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verkopen van Europese en Internationale normen, heeft een indrukwekkende transformatie ondergaan. Met de hulp van Contribute, een expert in Oracle Cloud en APEX low-code, heeft NBN zijn IT-architectuur gereviseerd, resulterend in een cloud-native stack gebaseerd op Oracle-technologie.

Deze verschuiving heeft geresulteerd in lagere total cost of ownership, verhoogde bedrijfszekerheid en verminderde afhankelijkheid van niche-competenties. Bovendien heeft Contribute het PNNA-project geïmplementeerd, een geïntegreerd platform dat subsidieaanvragen vereenvoudigt voor onderzoekscentra en sectorfederaties, waardoor deze sneller en efficiënter worden verwerkt.

Johan Haelterman, Voorzitter van het Directiecomité bij NBN, benadrukt de waarde van Oracle’s robuuste IT-architectuur en de keuze voor Contribute als IT-partner. “Het grote voordeel voor NBN is de keuze voor een gestroomlijnde technologie-stack waarbij het Oracle-platform heel wat lange termijn-voordelen biedt,” zegt hij.

Dankzij Contribute’s inzet, de kracht van Oracle-APEX low-code en de softwarefabriekbenadering, werd het PNNA-platform in slechts twee maanden gelanceerd. Dit project benadrukt niet alleen de technische capaciteiten van NBN, maar ook hun toewijding aan waardecreatie, klantgerichtheid, efficiënte processen en competentie. Johan Haelterman concludeert: “Deze match hebben we bij Contribute zeker gevonden!”

Contactinformatie

Stuur ons een bericht