Upperscore

Upperscore

Over ons

Als inbound marketing agency ligt onze focus op het bouwen van duurzame en langdurige relaties tussen organisaties en hun doelgroep. Wij geloven dat dat de beste manier is om te groeien.

Onze missie is het implementeren en optimaliseren van marketing- en salesplatformen en het ontzorgen van sales en marketingteams in hun dagelijkse activiteiten. Dit stelt u in staat om in contact te komen met uw prospects en met hen in interactie te gaan met de juiste content op de juiste plaats, op het juiste moment.

Onze expertise ligt in CRM-implementatie en -migratie, IP-tracking, marketing- en salesautomatisering, lead generation, content marketing en SEO/SEA. We helpen u niet alleen op weg met de juiste tools en platforms, we trainen ook uw team en blijven desgewenst aan boord om succesvolle campagnes uit te voeren die serieuze resultaten opleveren voor uw organisatie. Het realiseren van een gezonde ROI voor u is onze allerbelangrijkste prioriteit.

Nieuws

Vacatures

Digital marketeer

Upperscore is een jong groeiend marketing bureau. In functie van de groei van zowel klanten als ons agency zijn we op zoek naar een getalenteerde digital marketeer met zin voor verantwoordelijkheid en een ongelooflijke passie voor marketing.

Als marketeer bij Upperscore draag je bij aan marketing strategieën content en automation projecten bij onze klanten.

Meer informatie: https://www.upperscore.be/jobs/digital-marketeer/

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht