Novutech

Novutech

Over ons

Digitalisering is een must voor bedrijven om succesvol het hoofd te bieden aan de ontwrichtende krachten in de hedendaagse businesswereld. Elke dag komen er nieuwe concurrenten bij, sneller en in grotere aantallen. Bestaande bedrijfsmodellen worden omgezet in digitale aanbiedingen, vaak op basis van abonnementen. Gelukkig brengen nieuwe technologieën zoals AI, blockchain, cryptocurrencies en e-invoicing niet alleen bedreigingen, maar ook talloze kansen met zich mee.

Novutech is uw gids en enabler in de digitale wereld.
Wij zijn een full-service Oracle NetSuite ERP-partner voor de Europese mid market. We bieden NetSuite-licenties en implementatieservices, optimalisatie en ondersteuning, evenals SuiteApps, slimme uitbreidingen op het NetSuite-platform. Met meer dan 50 NetSuite-consultants in onze kantoren in België, Nederland, Frankrijk en Denemarken, ondersteunt Novutech dagelijks meer dan 120 klanten in Europa bij het stroomlijnen van hun bedrijfsprocessen in de Cloud.

Vanuit onze ervaring en expertise inzake digitale transformatie in deze sectoren, zijn we de one-stop-shop ERP-partner voor start-ups, scale-ups en middelgrote bedrijven in de software- en dienstensector en de handel (inclusief groothandel en distributie, e-commerce en retail).

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht