Ergonode PIM
Ergonode PIM

Ergonode PIM

Over ons

Krijg je PIM-werk op niveau met een geweldig teamgeest! Ergonode is het hart van je productcontentteam. Het helpt je om productcontent te maken, bewerken en verspreiden via alle kanalen en om de gegevenskwaliteit te maximaliseren en je algehele conversie te verbeteren.

PIM staat voor productinformatiebeheer. Ergonode is een SaaS-oplossing die zowel invoer- als uitvoerkanalen integreert. Invoerkanalen kunnen bijvoorbeeld je ERP, leveranciersgegevensfeeds, handmatige bestanden of andere bronnen zijn waaruit basisproductgegevens worden geleverd. Uitvoerkanalen zijn in gebruikelijke configuraties je e-commerceplatform, het team voor offline catalogusproductie (DTP-bureau) of je retailers die actuele en kwaliteitsgegevens nodig hebben.

In het hart ervan bevindt zich Ergonode, een eenvoudige PIM-oplossing waarmee jij en je team de gegevenskwaliteit kunnen verbeteren binnen een op workflow gebaseerde structuur. Je zult ervan houden, want zodra je begint, zul je merken dat het gemakkelijk is om te doen!

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht