CyberContract

CyberContract

Over ons

Stel uw toekomst veilig, verzeker uw bedrijfscontinuïteit.

In een steeds gevaarlijker wordende digitale wereld is een Cyberverzekering een absolute must. Kunt u het zich veroorloven grote risico’s te nemen met het blijvend stijgend aantal cybercriminaliteitsincidenten? Stel u eens voor dat uw systemen dagen of weken niet werken, dat u al uw waardevolle bedrijfsgegevens in een oogwenk verliest of dat u reputatieschade oploopt door een datalek. Het is geen kwestie of u getroffen zal worden, dan wel wanneer.

Met ons uitgebreide verzekeringspakket verzekert u niet alleen uw bedrijfscontinuïteit door winstderving en expertisekosten te dekken, we bieden ook de noodzakelijke onmiddellijke assistentie door professionals (IT Forensic services) in te schakelen om het cyberincident onder controle te krijgen. Daarnaast begeleiden we u bij het herstellen van reputatieschade en helpen we in mogelijke communicatie naar de overheid. (Legal services)
Dat wordt allemaal gecoördineert door onze lokale 24/7 hotline. Geen buitenlandse nummers, geen onbereikbaarheid, maar wel de noodzakelijke support die u in geval van een incident nodig hebt.

In tegenstelling tot de klassieke aanpak in verzekeringen, is onze polisdekking transparant en duidelijk, zonder verborgen clausules of kleine lettertjes. We gaan uit van “inbegrepen” ipv “uitgesloten”. Geen light-polissen met 101 opties, wanneer uw bedrijf plat ligt wil u niet afgewezen maar geholpen worden.
We dekken een breed scala aan schade, waaronder uw eigen kosten, kennisgeving aan getroffen partijen, krediet- en identiteitsbewaking, forensische diensten, herstel van reputatieschade, administratieve onderzoeken en boetes, het opnieuw samenstellen van gegevens en zelfs optionele bescherming voor bestuursleden en hun gezinnen.

U verzekert uw wagen(s) zonder vragen, wat is uw bedrijfscontinuïteit waard?
Laat cyberincidenten uw bedrijf dus niet lamleggen en krijg de gemoedsrust die u nodig hebt dmv het CyberContract Package.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht