Cogetix bv
Cogetix bv

Cogetix bv

Over ons

Cogetix is een team van gecertificeerde Google Workspace experts en digitale strategen. We hebben meer dan 10 jaar ervaring in Google toepassingen op de teller. Onze missie is om het potentieel van Google Workspace voor jouw organisatie zoveel mogelijk te benutten, zodat jouw investering het beste rendeert. We bevorderen de samenwerking tussen je medewerkers door de installatie en migratie naar Google Workspace. We bieden daarbij technische ondersteuning en extra diensten voor meer productiviteit. Je vindt ons in Stabroek (Noord-Antwerpen), maar we werken voor kmo’s en non-profit organisaties in heel Vlaanderen.

We bouwen
We bouwen digitale oplossingen die jouw onderneming productiever maken en waarmee je het potentieel van je organisatie ten volle benut.

We brengen vernieuwing
Wij maken digitale transformatie tastbaar. We inspireren jou en je medewerkers om open te staan voor een nieuwe manier van werken en we laten de voordelen ervan voelen.

We zijn partners
We groeien mee met onze klanten. We koppelen jouw veranderende behoeften aan de mogelijkheden van technologie en optimaliseren zo de werking van je organisatie.

We gaan voor persoonlijk contact
We functioneren het best en het liefst via persoonlijk contact: we gaan voor duurzame klantrelaties en staan voor jou klaar via chat, e-mail, video en ondersteuning op locatie.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht