Asfalys
Asfalys

Asfalys

Over ons

Ondersteuning van transformatie

De kern van de expertise van Asfalys is ondersteuning voor digitale transformatie, geformuleerd rond strategie, governance en operationele uitmuntendheid, inclusief architectuur, beveiliging, portfoliobeheer, leveranciers, processen, ….

Meer informaties ?

+32 (0)2 523.48.82
info@asfalys.be
www.asfalys.be
LinkedIn: /asfalys/

Nieuws

Vacatures

Test Engineer

Wij zijn op zoek naar een Testingenieur.

Een testingenieur is verantwoordelijk voor het plannen, opzetten en uitvoeren van tests om ervoor te zorgen dat softwareproducten voldoen aan de kwaliteitseisen en gebruikersbehoeften. Ze werken ook nauw samen met ontwikkelaars om bugs te identificeren en op te lossen.

Vacatureadvertenties bekijken »

Project Manager

Wij zijn op zoek naar een Projectmanager.

Een projectmanager is verantwoordelijk voor het plannen, uitvoeren en afsluiten van een project en zorgt ervoor dat het project op tijd, binnen het budget en volgens de gespecificeerde kwaliteitsnormen wordt voltooid. Ze beheren middelen (menselijk, materieel en financieel) om projectdoelen te bereiken en communiceren effectief met teamleden, partners en projectsponsors.

Vacatureadvertenties bekijken »

Process Analyst

Wij zijn op zoek naar een Procesanalist.

Een procesanalist is verantwoordelijk voor het analyseren, ontwerpen en optimaliseren van de operationele processen van een bedrijf. Ze kunnen ook mogelijkheden voor verbetering identificeren om de productiviteit en de kwaliteit van producten of diensten te verhogen.

Vacatureadvertenties bekijken »

Project Manager Officer

Voor een project in de publieke sector zijn wij op zoek naar een Project Manager Officer.

Een Project Manager Officer (PMO) is verantwoordelijk voor het plannen, implementeren en monitoren van specifieke projecten voor een bedrijf. Ze kunnen ook toezicht houden op teamleden en de inspanningen tussen verschillende afdelingen coördineren.

Vacatureadvertenties bekijken »

Entreprise Architect

Voor een project in de publieke sector zijn wij op zoek naar een Ondernemersarchitect.

De enterprise architect is verantwoordelijk voor de planning en implementatie van de algehele IT-strategie voor een bedrijf. Zij zorgen voor een effectieve integratie van verschillende systemen en applicaties en zorgen voor afstemming met de bedrijfsdoelstellingen van het bedrijf.

Vacatureadvertenties bekijken »

Solution Architect

Voor een project in de publieke sector zijn wij op zoek naar een oplossingsarchitect.

Een oplossingsarchitect is verantwoordelijk voor het ontwerpen en plannen van computersystemen om aan de zakelijke behoeften van het bedrijf te voldoen. Ze werken nauw samen met interne teams, klanten en leveranciers om de vereisten te begrijpen en oplossingen te ontwikkelen die voldoen aan de behoeften van het bedrijf, met inachtneming van budget- en tijdbeperkingen.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht