365 Angels

365 Angels

Over ons

Als 365 Angels geloven we dat organisaties fundamenteel kunnen groeien op vlak van communicatie, werkprocessen en efficiëntie, indien ze de juiste technologische keuzes combineren met een doordachte menselijke aanpak.

365 Angels. Waar technology mensen versterkt!

De missie van onze Angels is om de juiste match te maken tussen de behoeften van onze klanten en de technologische mogelijkheden van Microsoft 365. Omdat we ons bewust zijn van de impact van nieuwe technologie, luisteren we heel goed naar uw behoeften. Wij begeleiden u in het proces van analyse, het maken van de juiste keuzes en het koppelen van de verschillende systemen. Tijdens de implementatie maken we uw medewerkers vertrouwd met de nieuwe technologie.

Onze Missie
We make the match with care.

365 Angels helpt organisaties om in een snel veranderende en instabiele omgeving beter te werken en te communiceren door de inzet van de juiste Microsoft 365 technologie.

De Angels zijn zich bewust van wat de impact is van nieuwe technologie op de werkvloer. Daarom luisteren ze heel goed naar de noden van de
klant. Ze begeleiden de klanten doorheen heel het proces van advies, de juiste match en de connectie tussen de verschillende systemen. Doorheen de implementatie van de technologie maken ze de eindgebruikers wegwijs.

Waarom ons kiezen?
Steeds match driven
Jouw technologische- en communicatienoden komen steeds op de eerste plaats. Daarom spar je steeds rechtstreeks met een 365 Angel.

We know, we care, we do
Onze Angels zijn jouw gidsen doorheen de mogelijkheden van Microsoft 365. Zij zorgen voor een goede begeleiding en implementatie. Zonder onnodige moeilijkdoenerij. We proberen het voor iedereen zo eenvoudig mogelijk te maken.

Geen gepalaver
Onze 365 Angels komen graag snel to-the-point, geen gepalaver! We spreken begrijpbare taal voor iedere generatie op de werkvloer. Dit helpt jouw medewerkers om de nieuwe technologie snel te omarmen.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht